Kom med i AL-Bank Cup 2017

Kategorier

Finaleholdene i alle rækker kommer til at løbe æresrunde i Right to Dream Park ved Superligakampen FCN-FCK.

Drenge og piger i årgangene U/10 og U/11 dyster søndag 27. august i et stort stævne ved Right to Dream Park og slutter af med at se Superligakampen FCN-FCK.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland har igen indbudt alle klubberne i netværket til den årlige AL-Bank Cup, der denne gang er for drenge og piger i årgangene U/10 og U/11. Holdene opdeles i A- og B-rækker, og kampene afvikles som 8-mands fodbold på banerne omkring Right to Dream Park.

AL-Bank Cup 2017 afvikles søndag 27. august, og alle finaleholdene hyldes i Right to Dream Park, hvor de også løber æresrunde i forbindelse med storkampen i Superligaen mellem FC Nordsjælland og FCK kl. 18.00. Det brag er samtlige deltagere også inviteret til som afslutning på en god dag sammen med forældre og søskende.

For alle samarbejdsklubberne i Fodbold Samarbejde Nordsjælland er deltagelsen gratis, men der er også åbnet op for deltagelse af hold fra andre klubber. Her er holdgebyret for deltagelse på 800 kr., og også disse deltagere får naturligvis gratis adgang til FCN-FCK sammen med forældre og en bror eller søster.

Der er stadig pladser til flere hold i stævnet, og tilmelding kan ske til FSN ansvarlig Jens Andersen på mail: jza@fcn.dk