Lobotka kåret til Man of the Match mod Polen

Kategorier

Boesenfoto.dk

Den slovakiske midtbanespiller forsætter med at imponere når han spiller inde på banen. Fredag aften spillede Stanislav Lobotka den første kamp under U/21 EM mod Polen. Slovakiet vandt kampen med 2-1 efter at have været komme bagud tidligt i opgøret.

Lobotka styrede, som ofte set i FCN, kampen på midtbanen for Slovakiet og blev også kåret til Man of the Match efterfølgende.

– Det betyder meget. Vi er glade for at vinde kampen, og har arbejdet godt i denne uge. Kåringen tilhører hele holdet, alle omkring det. Vi var lidt overraskede over at komme bagud tidligt i kampen. Vi forventede et stort pres i starten, men vi viste kvaliteten i vores hold. Vi havde forberedt og godt, og viste vores karakter, fortalte Lobotka efter kampen til UEFA.com.

Næste gang Lobotka og Slovaktiet skal i aktion er på mandag kl.18.00 mod England.

Danmark spiller søndag sin første kamp kl.20.45 mod Italien, det er en kamp som du kan se på Kanal 5.