fbpx

Både U/19 og U/17 vandt over FC Midtjylland

Kategorier

Nicolai Frederiksen med to mål og Martin Frese (nr. 11) stod for de tre træffere mod FCM.

FCN vandt 3-0 over FC Midtjylland i U/19 Ligaen, og U/17 drengene fulgte op med en alt for lille 3-2 sejr over ulveungerne.

U/19 Liga: FCN-FCM 3-0 (1-0)
Mål: 19. minut 1-0 Nicolai Frederiksen. 56. minut 2-0 Martin Frese. 90. minut 3-0 Nicolai Frederiksen.

FC Nordsjællands spillere var stærkt opsatte fra første fløjt mod FC Midtjylland, der bejler til medaljer i U/19 Ligaen. Kampgejsten så man også tydeligt på kampbilledet, hvor der blev fightet hårdt i hver eneste duel, og alle mand hos FCN hjalp hinanden, så der hele tiden var opbakning.

FCN gav ikke mange chancer væk og var skarp på sine egne. Således blev det 1-0 til tigrene i det 19. minut, da Nicolai Frederiksen trak ind i banen fra sin position i højre side og pludselig klappede til med sit knivskarpe venstreben, så bolden susede ind i netmaskerne.

Den gode 1. halvleg af FCN blev fulgt op af en endnu bedre 2. halvleg, hvor Martin Frese kunne score til 2-0 fra nært hold på en ripost efter skud fra Jakob Johansson. Nicolai Frederiksen burde have øget til 3-0 på et straffespark et kvarter før tid, men han ramte overliggeren. Til allersidst gjorde Nicolai Frederiksen dog den skade god igen, da han bankede bolden i kassen til 3-0 med sin anden scoring i kampen.

– Det var sæsonens bedste præstation og kulmination på en lang periode, hvor vi har arbejdet hårdt for at få vendt tingene rundt igen efter nogle svære tider.

– Holdet har været gennem en hård periode, og det er rart at vende det. Vi har vundet tre kampe i træk i Ligaen og er videre i pokalen. Nu ser drengene effekten af alt det hårde arbejde og den gode holdånd. Som gruppe er vi stærkere og spiller med holdfølelse, siger Morten Karlsen, en meget tilfreds U/19 træner.

FCN spiller næste ligakamp ude mod FCK på fredag kl. 18.00.

U/17 Liga: FCN-FCM 3-2 (3-1)
FC Nordsjælland U/17 drenge ville ikke stå tilbage for de lidt ældre spillere og vandt med 3-2 over FC Midtjylland lørdag eftermiddag.  De unge tigre startede helt forrygende og spillede ulvene baglæns ud af Right to Dream Park.

På to mål af Frederik Christensen og et af Oliver Tølbøll bragte FCN sig i front med 3-0 i løbet af den første halve time, og det var ganske unødvendigt, at FCM kort før pausen fik lov at reducere til 3-1. FCN skulle have ført større.

Også fra 2. halvlegs start var tigrene klart bedst, men så ændrede kampen karakter. FCM kom bedre med i den sidste halve time og især efter endnu en reducering til 2-3 i en situation, hvor FCM pressede på og fik scoret på en ripost, efter at Jonathan Kjær i første omgang havde fået reddet på målstregen.

De sidste minutter blev FCN sat under pres men holdt stand og afviste en række standardsituationer, så det endte med en meget fortjent 3-2 sejr til FCN. Dermed holder FCN sig fremme i toppen af U/17 ligaen, og næste opgave er udekamp mod HB Køge på søndag 7. maj kl.12.00.