Billetinfo til Brøndby-kamp

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland har været forårets mest scorende i Alka Superligaen med 18 mål, og på søndag venter en ny spændende kamp i Mesterskabsspillet når Brøndby IF kommer på besøg kl.16.00 i Right to Dream Park.

Det seneste opgør mellem de to hold var en af de mest underholdende i denne sæson, og med FCN briller også en fornøjelse. Tigerne nappede nemlig en 3-2 sejr på Brøndby stadion efter at have været bagud med 1-0, genoplev den kamp lige HER.

Familieafsnit til Brøndby
FC Nordsjælland har vanen tro et familie-afsnit klar til Brøndby fans, som ønsker at se søndagens opgør i Farum med kickoff kl.16.00. Det har været en tradition i FCN igennem mange år, at tilbyde familie-afsnit til kampe mod Brøndby og FCK, da efterspørgslen blandt familier har været stor blandt de to udeholds fans.

Samtidig er transporttiden ikke lang til Farum, og det giver gode forudsætninger for familier til at følge deres hold på udebane. Familie-afsnittet giver yderligere en god sikkerhed for de yngste, som ikke ønsker at sidde blandt udeholdets mest inkarnerede fans.

Familie-afsnittet bliver som altid den sidste del af C-tribunen i C1 & C2, som vender ned mod B-tribunen (udeholdets tribunen). Det er muligt at se stadion-oversigten her længere nede på billetinfo.

Billetpriser:
Priser for Alka Superliga-kampe i sæsonen 2015/16 ved online køb eller i FCNshoppen (indtil billethusene åbner før kampene):

Voksen: Kr. 125,- til kr. 150,-
Børn/Unge: (8-17 år): Kr. 50,- til kr. 75,-
Børn under 8 år kommer gratis ind

Priser for køb af billetter i billethusene ved stadion:
Voksne: Kr. 145,- til kr. 170,-
Børn/Unge (8-17år): Kr. 70,- til kr. 95,-
Børn under 8 år kommer gratis ind

Billetinfo FCN-BIF